Roboții de gazon ai viitorului sunt aici

E lucru știut că dacă vrei să schimbi o industrie trebuie de obicei să vii din exterior. Un producător care vinde baterii încearcă acum să facă o mașină de tuns iarba. Și-au făcut intrarea în mare fel, au venit la CES cu cel mai SF robot de tuns iarba pe care l-am văzut vreodată.

Robotul acesta are o cameră. Nu are nevoie să vadă foarte mult, însă dacă te uiți la el arată radical diferit față de orice am văzut pe piață până acum. Se mișcă repede, este agil datorită orientării roților și are un cuțit foarte mare. Îi poți regla și înălțimea din aplicație sau îl poți lăsa pe el să o regleze după cum crede că este mai bine.

Acesta poate alimenta cu bateria lui și un aspirator de grădină pe care îl remorchează după el. Inițial am crezut că este doar un concept, dar este un produs finit, totuși, am dubii că acesta va veni prea curând. Sunt multe produse interesante care apar aici la CES, iar multe dintre ele nu ajung pe piață.

Am mai vorbit și despre alți roboți care vor tunde gazonul în locul tău și care au fost prezentați la CES. Urmărește videoclipul integral pentru a-i vedea.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.