POCINOAGE ȘI REPARAȚII LA #CASAȚIFUI

După ce am făcut turul #casațifui este timpul să vedeți și ce pocinoage s-au făcut, pentru că până la urmă si acestea fac parte din proiect. Nu avem multe…dar avem.

Prima problemă este în zona șemineului. Din cauza dilatărilor și a încălzirii întregii structuri a apărut o fisură. Nu e grav, dar semineul va trebui regândit acum, așadar va primi o reparație la următoarea zugraveală.

În zona de bucătărie este un detaliu care ar fi trebuit să scoată în evidență zona de lucru a blatului. Este vorba despre zona de sticlă, pusă pe perete, și care ar fi trebuit să fie iluminată și să creeze o lumină difuză pe zona de lucru. Acest proiect nu a fost pus în aplicare, din cauza profilului care a fost aplicat greșit.

Apoi avem unul la nivelul pereților și este vorba despre finisarea acestora, despre tencuirea și gletuirea lor. Mai pe scurt, pereții de la #casatifui sunt finisați strâmb. Un altul este cablul de internet care ar fi trebuit să alimenteze un access point. Doar că atunci când au încercat să îl conecteze la un access point, au văzut că aici există doar sase poli în loc de opt, așa cum ar fi trebuit. Aici nu este vina nimănui, cablul are un defect de fabricație.

Mai avem un meșter care a montat greșit o ușă, deși calculele inițiale erau corecte.  Nu și-a mai asumat greșeala, așa că de problemă a trebuit să se ocupe Ovidiu, iar timp de trei luni de zile ușile despărțitoare nu au putut fi închise.
Vă las pe voi să vedeți mai departe care mai sunt pocinoagele, poate vă ajută să evitați astfel de întâmplări pe șantier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.