Pensiune de vânzare în Bucegi

Ne aflăm într-o zonă puțin mai specială de data aceasta. Suntem în Parcul Natural Bucegi, unde avem o pensiune minunată de vânzare, care se află pe un lot de teren de 2500mp și care dispune de șase corpuri de clădire.
Acestea sunt distribuite în trei vile, cu o structură din parter și mansardă, un corp administrativ care are 80mp utili și este compartimentat în două camere cu baie proprie. Mai există un corp în care a fost amenajat un restaurant, un foișor și, nu în ultimul rând, spațiile de cazare.

Acestea pot găzdui până la 30 de persoane și sunt împărțite în două cateogrii: fie vilă individuală, fie una cu mai multe camere, în care încap mai mulți oameni. Pensiunea se află într-o zonă bună, care pe timpul iernii este plină de turiști.
Construcțiile sunt mobilate și utilate, ceea ce este un avantaj enorm, pentru că poate primi oaspeți în orice moment. Există apă curentă din localitate, iar canalizarea este la fosă septică momentan.
Priveliștea de aici este mai mult decât minunată, mai ales din apartamentul de familie, unde puteți să vă relaxaț și să uitați de toată agitația orașului.
Prețul întregii proprietăți este de 395.000 de euro.

1 Comentarii

Mihai Cristian Pirvu 07/06/2022 la 19:15 Reply

Buna ziua, in ce localitate este situat imobilul ? Sunt interesat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.