Oferte imobiliare de BLACK FRIDAY de la RE/MAX Optimus

Colegii de la RE/MAX Optimus au scos de Black Friday niște oferte greu de refuzat. O casă în zona Timpuri Noi din București și 2 terenuri foarte interesante.

CASĂ 449 000 Euro 410 000 Euro

Casa, care a făcut parte dintr-un ansamblu de proprietăți construite pe fosta stradă Apele Minerale (actuală Ion Minulescu), de către industriașul Dumitru Mociorniță pentru cei din conducerea fabricii, este ascunsă în spatele vegetației mature ce o înconjoară și își așteaptă noii proprietari să se bucure de această oază de liniște.
Casa este construită pe un teren de 350 mp, cu o suprafata utilă de 195 mp, împărțită pe 3 niveluri: demisol, parter înalt + terasă și mansardă, cu un total de 6 camere (din care 3 dormitoare), 2 băi și o bucătărie utilată. Casa se vinde mobilată. Imobilul are structura de rezistență din zidărie portantă cu planșee de beton, ceea ce îi oferă rezistență și elasticitate mai bună în cazul cutremurelor, acoperișul a fost recent înlocuit cu țiglă metalică Novatik NATURA (acoperită cu rocă vulcanică, garanție tehnică 50 ani).
Terasa aflată în spate, împreună cu grădina, vă oferă spațiul atât de necesar relaxării și încărcării cu energie pentru o nouă zi, dar totodată și locul unde puteți petrece momente minunate alături de familie și prieteni.
Poziția o face ideală atât pentru plimbări (Parcul Tineretului și Parcul Natural Văcărești se află la 10 minute de mers pe jos), conexiuni rapide cu diverse zone ale orașului (doar 10 minute pînă la stațiile de metrou Mihai Bravu și/sau Timpuri Noi, plus transport de suprafață), în apropiere sunt grădinițe/școli/licee/universități, locuri pentru practicarea sportului (săli de fitness/gym/agrement) precum și spații de petrecut timpul liber (cafenele/terase/restaurante).

Scăderea de preț este de 39 000 de Euro!

TEREN 100 Euro/mp  80 de Euro/mp

A doua ofertă este un teren intravilan generos cu o suprafata 2500 mp, situat pe o stradă centrală din Otopeni, asfaltată și dispune de toate utilitățile: gaze, curent, apa și canalizare.
Terenul este pretabil atât pentru construcția unei proprietăți familiale care să aibă o curte generoasă și multă intimitate, sau pentru un mic proiect de case înșiruite, cu gradini individuale.
Zona care înconjoară terenul este deja construită cu case noi, care sunt însă suficient de distanțate între ele, astfel încât amplasarea noii locuințe poate fi făcută în funcție de construcțiile existente.
Terenul este unicat în această zonă de case din Otopeni cu strada asfaltată și iluminată public, la câteva minute de accesul pe DN1.

TEREN 125 Euro/mp 100 de Euro/mp

Și mai este o ofertă la care merită să privești mai atent.  Teren de 2050 mp, pe malul lacului Snagov, cu toate utilitățile, în zonă liniștită, o zonă cu vile recent construite. Deschiderea către lac și forma terenului permit construcția oricărui tip de proprietate. Frontul stradal este de 40 metri, iar deschiderea către lac are aproximativ 170 metri cu malul taluzat cu beton. Strada de acces a fost recent astfaltată.
Este locația ideală pentru cei care iubesc natura și sporturile pe apă, iar accesul în zonă este facil, chiar cu un mijloc de transport în comun către Piata Presei. 

În plus, până la 1 Noiembrie echipa agenției face evaluări gratuite pentru proprietățile celor care o contactează până la finalul lunii.

Proprietățile pentru care RE/MAX Optimus va semna până la finalul lunii contract de exclusivitate la vânzare, vor avea în ofertă și o filmare profesionistă.

Dacă vrei detalii sau chiar o vizionare, grăbește-te să iei legătura cu biroul RE/MAX Optimus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.