O CASĂ SE CONSTRUIEȘTE CU OAMENI

Construcția unei case începe cu economiile tale și planurile tale de la bătrânețe. O casă o construiești împreună cu soția ta, pentru voi și pentru copii voștri până când aceștia decid să ”își ia zborul”. Nu te gândi că îi vei ține tot timpul lângă tine pentru că la câte oportunități au acum, ar fi păcat să le tai elanul. O casă o construiești în primul rând cu oameni și abia apoi cu materiale, iar oamenii sunt de obicei cei mai ”costisitori”. În sensul bun dacă ești mulțumit de treaba pe care o fac, și cu o conotație negativă dacă te lasă ”cu curul în baltă” atunci când apar problemele. Iar problemele vor apărea cu siguranță pe parcursul construcției.

Oamenii pe care îi aduci în ”proiectul vieții tale” trebuie în primul rând să fie cinstiți și onești și apoi să se înțeleagă bine între ei pe tot parcursul proiectului. Este o combinație aproape imposibilă, chiar și dacă implici toate rudele în această discuție (o mare greșeală după părerea mea), doar ca să nu zici că trebuie să lucrezi cu străini.

Mai jos am câteva sfaturi importante pentru tine, mai ales dacă vrei să te apuci de construit. Sunt experiențele mele pe parcursul șantierului #casabuhnici, unul dintre cele mai mari proiecte ale mele de până acum.

6 Comentarii

DORIN 22/09/2019 la 23:02 Reply

Buna! ….vreau doar sa mentionez faptul ca te urmaresc de ceva vreme pe aceste platforme social si mereu raman foarte motivat si determinat pozitiv in a face ceva mai bun si de calitate. ai perfecta dreptate in ceea ce priveste increderea in oameni.
e foarte dificil sa gasesti persoanele care sa nu se gandeasca doar la ”buzunarul lor”.
Am fost nevoit sa imi las amea Tara pt a.mi gasi un rost in afara ei.
Doresc sa reusesc intr-o buna zi sa imi adun destiu banuti ca sa imi construiesc amea casuta ; dar o casuta in pas cu aceste timpuri (ECO). Complimente si cu IGDLCC

Malik al qeisi 22/09/2019 la 23:30 Reply

Foarte frumos,un adevăr spus și din cauza asta am dat afara echipa cu care am inceput și am cuntinoat de unul singur.
Construcție de 360 de mp

Fulgeanu Razvan 03/10/2019 la 09:21 Reply

Salut George! Apreciez foarte mult ce faci, iar cu acest pot spune ca mi-am deschis si mai mult ochii in ceea ce priveste un asemenea proiect (constructia unei case). Imi doresc o casa pasiva si sa fiu proconsumator, insa ma poti ajuta cu un sfat legat de acest proiect de casa pe structura de lemn: https://www.conprocasa.ro/k6.html. Nu am multe informatii despre ei, si mi-ar fi de mare ajutor! Multumesc!

Marian Serban 13/02/2020 la 12:49 Reply

Salutare.
Ma rezum doar la a te felicita si a-ti spune ca de la o vizionare la alta a clipurilor voastre ma faci dependent de tot ce te implica.
Imi doresc foarte mult sa te cunosc .
Sper sa pot sa am aceasta ocazie.

Cojocaru Răzvan Claudiu 11/06/2020 la 16:30 Reply

Salut George, Salut Băieți, As vrea și eu sa va contactez.. Pentru a discuta un proiect de casa.. As avea nevoie ajutor pentru a mi face visul.. Nimeni nu ma baga în seama

Constantin Mircescu 06/10/2021 la 21:52 Reply

Salut George.
Este impresionant acest videoclip pentru mine.
Este ca un reportaj cu tine, cu camera și microfonul în față, de pe linia frontului.
Cine a trecut prin cele povestite de tine, simte că toate cele spuse în cele 25 de minute din film, este doar rezumatul despre vârful unui aisberg.
Încă am un nod în gât de la cele povestite de tine, și deși te urmăresc de la începuturi, consider acest videoclip unul dintre cele mai tari pe care le-ai făcut vreodată.
Toată stima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.