Noua colecție IKEA – KARISMATISK

IKEA lansează în luna septembrie colecția KARISMATISK, în ediție limitată, concepută și dezvoltată în colaborare cu designerul de modă și textile Zandra Rhodes.

Prin această colecție, IKEA își propune să aducă un plus de culoare în casele consumatorilor, prin intermediul modelelor îndrăznețe și al imprimeurilor ingenioase.

KARISMATISK  îndeamnă și ajută la exprimarea libertății și autenticității prin piesele de mobilier unice.

Zandra Rhodes a declarat că „Echipa IKEA înțelege estetica pe care o propun, astfel că reușim cu succes să ne completăm unii pe ceilalți. Procesul de design a fost organic și autentic, iar acest lucru este vizibil în întreaga colecție”. În colaborare cu Zandra, IKEA a folosit cele 5 dimensiuni ale designului democratic – formă, funcție, calitate, sustenabilitate și un preț rezonabil. Unul dintre scopurile acestor dimensiuni integrate în colecție este acela de a crea soluții ingenioase și accesibile pentru nevoile zilnice.

 Zandra Rhodes este renumită pentru imprimeurile autentice și culorile vibrante aduse designurilor create. În ultimii 50 de ani, și-a păstrat tilul de designer revoluționar în lumea modei și a textilelor.

IKEA și-a propus să exploreze împreună cu designerul britanic îndrăzneț, puterea culorilor în diferite combinații contrastante, dar și puterea imprimeurilor cu personalitate, toate acestea pentru a oferi fiecărui client stilul vibrant și autentic în casa lui. Modelele variază între perne, covoare, textile, dar și vaze care pot fi combinate în diverse feluri.

La fel ca Zandra Rhodes, colecția KARISMATISK este făcută pentru a ieși în evidență. Colecția transpune încrederea și carisma designerului prin obiecte reprezentative. KARISMATISK reprezintă un nou mod creativ prin care îi poți oferi casei tale optimism. După cum spune și Zandra: „Este genul de colecție din care oamenii pot alege o singură piesă care poate să le coloreze viața sau pot achiziționa mai multe produse pentru o explozie de culoare.”. 

IKEA încearcă să utilizeze cât mai multe materialele reciclate, punând accent pe ideea că mai puțin poate însemna de multe ori mai mult. Colecția KARISMATISK a fost lansată la nivel global printr-un eveniment digital, iar din luna septembrie va fi disponibilă în magazinele IKEA din toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.