LUMINI DE VIS PENTRU CASA TA

El este Tommaso Cristofaro, cel mai ”român italian” pe care îl cunosc, artistul care a construit și corpurile de iluminat de la #casabuhnici. Trebuia să vi-l prezint de mai demult, însă are un program foartă încărcat mai ales datorită faptului că toate luminile sunt produse în atelierul lui, de mână. Este o artă ceea ce face, iar eu am apelat la el în momentul construcției pentru că știam că îmi va putea pune ideile în practică. L-am motivat să găsească o soluție de a introduce într-o grindă de stejar, soluții de iluminat LED, în cazul meu în toate culorile posibile, și controlate din telecomandă.

Știu la ce te gândești, cât de greu poate să fie? Ține minte că noi oamenii nu ne pricepem la multe lucruri. Credem că le știm pe toate dar nu este chiar așa. Dar mai bine hai să îl cunoaștem în mediul lui de lucru, și să ne explice el ce stă în spatele creațiilor sale. Ca idee, până și inelul metalic cu care se agață corpul de iluminat din lemn vechi de tavan trebuie să fie în ton cu acesta.

Pe Tommaso îl găsiți pe site-ul lui >>> CristofaroLuce.ro și aici avem nevoie de ajutorul vostru: Ce nume să dăm noilor corpuri de iluminat? Lasă un comentariu mai jos și ne gândim între timp și cum să vă răsplătim.

4 Comentarii

dan 25/07/2019 la 00:04 Reply

history lamp

poate un infinity lamp in grapatura cu microleduri si cu inginerie microscopica…

adica sa se lase 100% forma grinzi si sa nu se intervina cu o dunga DREAPTA de lumina…

Alexandru 26/07/2019 la 10:24 Reply

Salutare!

In primul rand vreau sa va felicit pentru aceasta idee extraordinara, iar daca Tommaso va incepe productia, eu unul sigur voi comanda.

Primul nume care mi-a venit in minte pentru aceasta lampa, este Arca, de la Arca lui Noe-ceva vechi care a reinviat creand ceva nou…

Succes,
Alex

Corina 28/07/2019 la 17:18 Reply

Merita adaugata o poza si cu corpul de iluminat finalizat, din Casa Buhnici:
https://www.instagram.com/p/BumY3noF-CH/

Arata superb!

Sorin 31/07/2019 la 12:46 Reply

O idee super!!!

Sunt un fan al utilizării obiectelor vechi in creearea unor elemente noi, fie ele structurale sau de design. Cred ca reușesc sa dea un farmec aparte oricărei clădiri/încăperi.

Îmi place foarte mult ideea voastră, mai ales pentru ca păstrează aproape 100% integritatea elementului original, transformându-l intr-o opera de ARTA mai degrabă , decât un corp de iluminat.

Mult succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.