LABORATORUL DE POMPE ȚIFUI

Am vrut neapărat să văd atelierul în care Ovidiu Țifui fabrică pompele sale de căldură. Îl vizitasem mai demult, dar între timp Ovidiu mi-a spus că a făcut modificări și că a cumpărat multe echipamente de ultimă oră cu care își propune să livreze 300 de pompe anual. Cel mai mult voiam să vad noile aparate de sudură cu hidrogen.

 

Sudura cu hidrogen are multe avantaje. Nu poluează, pentru că hidrogenul ars degajă doar apă, livrează temperaturi mari pentru sudură și se obține din apă. Desigur, cu ajutorul unui aparat special.

În atelier am găsit un mic pod rulant, un aparat computerizat de găurit țevi, un “aspirator” de gaze arse, o mașinărie de îndoit țevi, un laser cu dioxid de carbon pentru tăieri precise și multe altele.

Haideți să îl lăsăm pe Ovidiu să ne prezinte sculele cele noi, de care este atât de mândru.

5 Comentarii

gabi 17/07/2019 la 22:41 Reply

Felicitari !

Darius 18/07/2019 la 17:07 Reply

Cum se numeste firma dlui Tifui?

Dragos 18/08/2019 la 16:17 Reply

Buna ziua am si eu o intrebare pentru o casa de 125 mp+mansarda din caramida porotherm (este un proiet de casa pt anu viitor) pt incalzire ar fi mai bn o centrala pe curent cu ajutor de la panouti fotovoltainice sau pompa de caldura cu vaporizare in sol si care ar fi costirile aproximativ .multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.