La ce să fii atent când alegi o lampă

Alegerea unei lâmpi nu este ușoară deloc. Trebuie să se potrivească cu decorul, trebuie să nu aibă o lumină prea puternică, de preferat ar fi să-i poți controla luminozitatea, trebuie să nu fie nici prea mare, dar să nu fie nici prea mică, iar cel mai important e ca lumina să fie de calitate, să nu îți strice vederea.
La capitolul lumină avem niște probleme. De ce? Când au apărut LED-urile ne-am bucurat toți că în sfârșit consumul va fi mai mic, dar mai ales că putem să avem lumină peste tot. Problema este că cele mai multe corpuri de iluminat cu LED sunt de proastă calitate.
De aceea astăzi am pe masă un corp de iluminat care ne aduce într-un singur obiect, tot ceea ce au învățat producătorii, pentru a fi cât mai benefic pentru noi. Lumina este foarte importantă pentru starea noastră, dar și pentru sănătate.
Lampa aceasta de la Zumtobel are grijă să îți lumineze corect toată camera și nici nu te afectează precum o fac becurile cu incandescență sau neoanele. Cel mai mare avantaj al acestei lămpi este faptul că îi poți modifica luminozitatea printr-o aplicație pe care o descarci pe telefontău. Dacă vrei să vii acasă noaptea și nu vrei să cauți întrerupătorul, pur și simplu accesezi aplicația și pornești lumina.
Dacă vrei să vezi review-ul complet și să înțelegi de ce sunt importante corpurile de iluminat, urmărește videoclipul integral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.