Video – Am curățat imposibilul cu Karcher SC 5 #ad

În timpul pandemiei mulți dintre noi lucrează de acasă și vad în fiecare zi probleme ale casei, pe care le ingnorau atunci când mergeau la serviciu și nu aveau destul timp. Adică niște murdărie între plăcile ceramice de la bucătărie, pete pe pervaz, pete pe geamurile ferestrelor  și așa mai departe.

Peste tot în lume, oamenii petrec aproape 3 ore și 20 de minute pe săptămână făcând curat în casă, după cum arată un studiu global despre obiceiurile referitoare la curățenie, comandat de Karcher. Rezultatele arată că oamenii folosesc mai multe dispozitive pentru a face curat. Fie că vorbim de curățenia făcută în casă sau in exteriorul casei, treaba este făcută mult mai repede cu aparatele potrivite și dacă avem și câteva ponturi în ceea ce privește folosirea corectă a echipamentelor. Asta înseamnă că vom avea mai mult timp pentru lucrurile care contează în viața voastră.

Un spațiu curat are multe beneficii asupra psihicului și sănătății fiecăruia. Câteva exemple:

  • Productivitate crescută. A fi curat și ordonat înseamnă că poți fi mai productiv la locul de muncă;
  • Mai puțin stress;
  • Somnul devine mai bun și mai odihnitor;
  • O evitare mai sigură a alergiilor (mai ales la copii).

Am testat SC5 Iron Kit de la Karcher, care este, la bază, un aparat de curățare cu abur, dar care, între multe accesorii, are și un fier de călcat. Așa că  putem folosi aburul mașinii de curățat și la călcatul rufelor.

Karcher SC 5 cu fier de călcat are debit mare de abur, reglabil în trepte de putere, încălzire în numai 3 minute, iar designul rezolvă multe probleme. Accesoriile au loc în carcasa aparatului, iar rezervorul de apă poate fi umplut în timp ce aparatul funcționează. Furtunul pentru abur are 2,5 metri la care poți adăuga 2 module rigide de 0,5 metri. Are mai multe diuze și aparate de ștergere și curățare, fiecare potrivit pentru o anumită misiune.

La noi a fost o adevărată poveste de succes.

Poți găsi produsele pe Karcher.ro dar si la Karcher Centers.

Vezi în video toate detaliile!

1 Comentarii

Laura Cristina Elinescu 05/11/2020 la 00:04 Reply

Vreau și eu. Cât costă?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.