Întreabă orice – Ovidiu Țifui – CaseBune.ro

Astăzi ne revedem cu Ovidiu Țifui, care răspunde la o gama mai variată de întrebări pe care le-a primit în ultima perioadă, nu doar la cele despre consolidarea și amenajarea de la #casațifui, despre care am vorbit în episodul anterior. Dacă nu ai văzut videoclipul, te invit să îl urmărești aici. Cu siguranță îți va fi de folos, mai ales dacă ești pe punctul de a începe să îți construiești sau să îți renovezi casa sau apartamentul.

La fel de important este și acest episod, în care vorbim despre cât costă încălzirea în pardoseală în funcție de mp, despre pompele de căldură și cât consumă acestea, despre țeava de recirculare la apă caldă și alte câteva curiozități ale abonaților.

Dacă ți-am stârnit interesul, urmărește videoclipul integral mai jos.

 

3 Comentarii

Stoian Georgeta 30/01/2022 la 15:27 Reply

Suntem o familie de pensionari care doresc sa isi monteze panouri fotovoltaice in proprietatea noastra din Breaza jud.Prahova pentru un consum de energie de aproximativ 400 kWh/luna.Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez.

Stoian Georgeta 30/01/2022 la 15:43 Reply

Mai fac precizari la intrebarea anterioara.Casa are 1oo mp situati la parter si mansarda cu 2 locatari permanenti. Scheletul casei este din lemn cu pereti din Rigips si vata minerala.Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra

Catalin Ioan 12/06/2022 la 17:29 Reply

Buna ziua
As dorii sa știu dacă îmi puteți face proiect pt pompa de caldura aer sol și ventilatie centralizată cu recuperator , cu proiectul casei mele.. dacă da care este prețul pt un astfel de proiect(in Portugalia locuiesc)
Mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.