Gadget-uri premium de bucatarie

Astăzi vorbim de gadget-uri premium de bucătărie. Da, electrocasnicele sunt si ele gadgeturi mai nou, pentru că tehnologiile au avansat atât de mult in ultimii ani încât gătitul a devenit o plăcere. Rapid si apoi gustos.

Primul gadget care mi-a furat privirea in showroom este un robot de curățat geamurile. Cu telecomandă. Este pus pe fereastră și merge dintr-un capăt în altul, iar după aceea revine unde a fost pus inițial. Mic si rapid! Al doilea obiect este un mini frigider și este pentru fete, în mod special. Se poate încărca la USB și poate fi luat în vacanțe, pentru că la interior se pot pune cremele pentru plajă, ca să fie păstrate la rece. Merge și la 12W, deci poate fi încărcat și la mașină. Uite o idee minunată de cadou!

Nu am venit la magazin pentru chestii mici de genul acesta, dar mi-a atras atenția și un pet feeder care poate înregistra animăluțul tău de companie în timp ce mănâncă. Grăunțele se pun în partea de sus a aparatului, este alimentat tot cu USB, deci poate funcționa și cu o baterie externă.  Și uite așa animăluțul tău va fi hrănit la timp datorită tehnologiei pe care acest pet feeder o are. Îl poți hrăni și de la distanță, cu ajutorul aplicației disponibile.


Vorbim și despre lucruri mai grele: hotele de la Pando, de diferite mărimi și culori, cu un design superb. Prima hotă prezentată este una de plafon, cu evacuare, ori cu recirculare, nu trebuie neapărat să iasă undeva afară. Este și o hotă de design, are un corp de iluminat atașat de ea, iar culoarea acestuia poate fi aleasă de tine, în funcție de plăcerile tale. Că tot vorbeam de design, am ajuns și la o hotă incorporată, ascunsă în mobilier și complet din inox.

Grătarul cu rocă vulcanică este ceva foarte tare și nu din simplul fapt că poți face grătar în bucătărie, pe rocă vulcanică, ci pentru că este…electric. Dacă tot suntem aici, vorbim puțin și despre storcătoarele de la Hurom, care sunt printre cele mai bune. Puțină lume știe despre ele, nu sunt ieftine, dar dacă vrei un suc făcut bine, ele sunt cele mai bune. Am aruncat o privire și la frigidere, iar primul pe care l-am deschis avea o vitrină specială, dedicată vinurilor. Sună bine, nu?

Vă las cu mai multe informații si păreri șn clipul de mai jos. Și vă aștept comentariile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.