Frigiderul cu Congelator Convertibil – CaseBune.ro

Mai ții minte momentele când stră-stră-stră-stră bunicii tăi foloseau o cutie din lemn în care puneau gheață ca să mențină temperatura scăzută pentru carnea vânată pe timp de iarnă? Nu, sigur nu, pentru că nu ai fotografii de atunci.

Primul frigider cu compresie a vaporilor a fost inventat în 1834. Prima mașină de gheață în 1854, iar în 1913 au fost introduse primele frigidere domestice. În 1923 Frigidaire, așa îl chema pe inventator, a făcut prima unitate autonomă de refrigerare ce îi poartă și azi numele.

Acesta este frigiderul Gorenje NRC6204SXL4. Nah, poftim nume de produs! Mai bine întreabă la magazin de frigiderul Gorenje Convertibil, cel pe care l-ai văzut pe CaseBune testat de George.

În continuare îți vom spune exact ce face fiecare funcție a frigiderului, așa cum o să o găsești pe internet, în magazin sau pe broșurile acestuia.

Adapt Tech – Menține temperatura constantă în frigider, monitorizand temperatura de fiecare dată când deschizi ușa, și o reglează pentru a reveni cât mai repede la cea ideală

CrispZone cu Smart Humidity – Temperatură mai scăzută cu control automat al umidității, reglaj pentru fructe și legume sau pentru brânză, carne, pește. Are o membrană specială ce permite să iasă umiditatea excesivă, cea care îți strică legumele.

Convert ZeroZone – Sertarul ZeroZone se convertește la CrispZone pentru fructe și legume pentru a îți încăpea toate produsele în frigider

IonAir cu MultiFlow 360 – ioni negativi ventilați în tot compartimentul frigiderului, teoretic pentru atenuarea mirosului din frigider

Super Cool – Scade rapid temperatura frigiderului după ce aduci cumpărăturile de la magazin.

EcoMode – Economie de energie atunci când ești plecat de acasă și nu deschizi deloc ușa frigiderului. Frigiderul consumă în medie 12% din energia unei case așadar e bine să îl setezi pe Power Saving când pleci în vacanță.

FastFreeze – Două zile la -24 grade, după aceea revine la setările inițiale, bun pentru cumpărături rapid, recongelare produse rapid. Apropo, știai că congelatorul pentru alimente a devenit o comoditate abia în 1940? Până atunci era folosit doar pentru gheață.

XtremeFreeze – Sertar special în congelator care îngheață rapid cumpărăturile proaspete, gheața, și orice vrei tu atâta vreme cât încape în frigider (morbid joke incoming)

Convert Active – Poți converti congelatorul în frigider pentru băuturi sau orice altceva, dacă nu ai alimente congelate sau ai deja un congelator

Super Silent – Zgomot de doar 38 dBa, bun pentru un apartament, și fără zgomot de invertor

InverterCompressor – Compresor cu Invertor pentru răcire, mai durabil, mai silențios și mai economic, temperatura fluctuează mult mai puțin în frigider

Preț – 3800 lei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.