#casaveche ep.20 – Montăm Pereții la MILIMETRU! – Ziua 2 din 4

Bine v-am găsit la a doua zi pe șantier! S-ar putea să nu vă vină să credeți, dar acum 24 de ore sosea la noi în curte camionul cu pereții pe care îi vedeți deja aici. Am făcut și un walkaround la sfârșitul primei zile și va urma câte unul la sfârșitul fiecărei zile de aici de pe șantier. Așa puteți vedea diferențele de la o zi la alta și cât de mult câștigăm la timp și la bani.

Astăzi vom continua cu partea cea mai importantă, montajul. Deja în a doua zi de montaj…o bună parte din casă este pe poziții. Pereții au fost fixați cu popi, iar fixările definitive se vor face cu șuruburi speciale și cu tot felul de prinderi.

Acum urmează montarea plăcii de la scară, iar pereții trebuie mutați milimetric, pentru a-i face loc acesteia. Aici până și cele mai mici greșeli sunt extrem de importante, deoarece este un nivel de precizie foarte mare.

Eu n-am întâlnit nicăieri în construcții nivelul acesta de precizie. Nu ai în altă parte precizie de un milimetru în construcții. Ce vedem aici este munca nevăzută a altor oameni.

Urmăriți videoclipul integral pentru a vedea cum sunt montații pereții din CLT la milimetru! Link mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.