#casaveche ep.18 – Montăm pereții- Ziua 1 din 4 – Walkaround

Așa cum v-am promis, venim cu update-uri în fiecare zi despre stadiul șantierului nostru, șantierul unde vom transforma o casă veche. Până să avem casa gata încerc să vă împărtășesc cât mai multe lucruri în cât mai puțin timp posibil, pentru că am la dispoziție doar câteva zile în care cel mai bun om de montaj CLT din lume este aici la noi în șantier. Este vorba despre Constantin Tîștea. Avem deja un clip cu el pe canal și o să găsiți o grămadă de informații pe care le-am stors de la el zilele astea.
Ne-am mișcat foarte repede în prima zi de montaj, casa începe să prindă formă. Casa părea destul de mică în momentul în care era doar fundația, dar acum nu mi se mai pare deloc așa. În momentul în care începi să pui pereți, locuința pare mai generoasă.
Vă vom povesti o grămadă de lucruri, iar împreună cu Costi o să vă arătăm și câți metri pătrați am salvat și am economisit folosind pereții ăștia, pe care o să-i vedeți peste tot.
Să construiești repede și cu tehnologie modernă îți poate economisi bani importanți. Dacă ești curios cum economisești bani și cum arată o casă din CLT, urmărește clipul integral de pe canalul nostru de Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.