Electrocasnicele de la #casatifui

Știți deja că Ovidiu Țifui este un perfecționist în instalații, însă bucătăria din #CasaȚifui nu va fi doar despre apă filtrată și ventilație cu recuperare de căldură. În acest episod, Ovidiu ne face turul electrocansicelor atent selecționate și cu grijă aprobate de întreaga familie Țifui.

Cele mai multe echipamente provin de la o marcă de care probabil nu multă lume a auzit în țara noastră, însă Pando are 40 de ani de experiență pe piața electrocasnicelor și este lider în Spania pe segmentul de hote. Au peste 90 modele, in diferite variante – de plafon, de acoperis, interne, intermediare, cu motoare cu puteri de pana la 3.400 mc/h, fiind in acelasi timp singurul producator care permite personalizarea mai multor modele de hote, in functie de preferintele clientului. Mai mult, hotele pot fi legate cu plita cu inductie prin AirLink. Tot de la Pando au fost aprovizionate cuptorul electric încorporabil electric și cel cu microunde, dar și mașina de spălat vase și vitrina de vinuri.

Da, Ovidiu este pasionat de vinuri și variază ușor de la cele din Moldova până la italienești. Știm asta de la un prieten cu care a împărțit cel puțin un vin bun.

Combina frigorifică vine de la o marcă celebră și pentru utilaje de pe șantiere, dar și pentru echipamente frigorifice de calitate, Liebherr. Cafetiera vine tot de la un brand german, Miele, iar robotul e tot o premieră pentru mulți dintre noi, ba chiar George și-l dorește la review, un NETBOT Laser.

Așadar, află de ce a ales toate aceste electrocasnice familia Țifui și cum le-a potrivit în #CasaTifui din clipul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.