Despre jgheaburi – CaseBune.ro

Bine te-am regăsit la un nou video care te va ajuta să eficientizezi cheltuielile în construcția unei case. Stăm din nou de vorbă cu Radu Gliga de la Lindab România, și deși el este șeful pe vânzări, scopul lui este ca treaba să iasă bine. Nu va încerca să îți vândă mai mult material decât ai nevoie sau un produs mai scump pentru că știe că dacă ești mulțumit, tot la el te vei întoarce. În plus, nimeni nu vrea să își bată capul cu service-ul și reparațiile mai ales pentru acoperiș și burlane.

Am mai vorbit despre tablă într-un episod separat, aici, iar astăzi punem accent pe alte elemente în principal accesoriile și jgheaburile. Pontul zilei? O casă cu un acoperiș în două ape este mai ieftină la construcție cu 23% decât una în patru ape, formă foarte îndrăgită de altfel în România. Diferența este strict la acoperiș, dar se va traduce și la restul materialelor. Dacă ai acea diferență de bani de 23% o poți investi în materiale mai bune, dar măcar acum știi de unde vin cheltuielile extra.

Suntem în 2021 și probabil știi că toate materialele de construcții, chiar și mâna de lucru este mai scumpă. Dublu față de începutul anului. Costul tablei pentru acoperiș a crescut și el cu până la 70% iar acest preț poate fi și mai mare dacă ai nevoie rapid de materiale.

O altă metodă de a face economie la material este să verifici câte unghiuri drepte are casa ta. Este o problemă de matematică simplă, orice tăietură oblică crește prețul. Mai multe materiale, mai multă manoperă, și un risc mai mare să nu fie nici un montaj frumos. Acestea sunt doar câteva lucruri la care trebuie să te gândești doar în cazul unui acoperiș pentru o casă simplă, dar discutăm și despre accesorii, șuruburile și elementele de prindere, și mai ales despre meșterii care îți vor instala acoperișul. Ai nevoie de oameni bine pregătiți care să cunoască produsul și limitările sale tocmai ca să poți primi acea garanție legendară de 10 ani sau chiar mai mult.

Urmărește clipul video și dacă ai orice fel de nelămurire lasă un comentariu mai jos și vom încerca să îți răspundem cât mai repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.