Decorațiuni de Crăciun

A venit acel moment din an în care ne decorăm casele de sărbătoare. Dacă unii aleg să împodobească doar un brad, alții își decorează toată casa. Așadar, pentru aceia dintre voi care vreți să vă decorați întreaga casă, dar și pentru cei care mai au nevoie de câteva obiecte specifice, am pregătit o listă cu tot felul de decorațiuni și obiecte în spritul sărbătorilor de iarnă. Sper să te inspire și să te ajute să-ți decorezi locuința după bunul plac.

Set 2 calendare advent

Deși nu este specific românesc, acest tip de calendar advent se găsește în tot felul de forme. Eu am ales să-mi cumpăr un astfel de calendar, iar în fiecare lăcaș am pus câte un mesaj special. Fie o încurajare, o dorință, sau un mesaj de mulțumite pentru anul ce stă să se încheie. Dacă ai un copil, poți fie să-i pui bomboane, fie câte un mic joc. Mi se pare un cadou interesant, mai ales dacă îl și personalizezi. 

Decorațiune suspendabilă

Aceste decorațiuni cu LED sunt o soluție foarte simplă cu care poți oferi o atmosferă de sărbătoare locuinței tale. Nu doar că decorează camera în spritul sărbătorilor, dar oferă și o lumină caldă, extrem de plăctuă.  Mie îmi place să cumpăr mai multe, diferite forme și culori și astfel să creez un fel de cer înstelat la mine în casă.

Decorațiune suspendabilă

Un decor de Crăciun parcă nu poate fi complet fără o coroniță de brad sau din globulețe. O poți așeza pe masă și în centrul ei să pui câteva lumânări sau dulciuri, ori o poți prinde pe ușă. Deși sunt simple, oferă un efect foarte interesant. Găsești o mulțime de modele în diferite culori, dar eu m-am gândit la acesta, cu clopoței, pentru că mi se pare ceva mai deosebită decât celelalte.

Decorațiune brad

Îți dorești un brad împodobit în fiecare cameră dar nu ai loc? Nu-i nimic. Pentru camerele mai mici poți alege un brad în miniatură, deja decorat. Mic și simpatic, oferă o notă de sărbătoare în orice cameră l-ai pune.

Decoratiune Christmas

Tot la capitolul decorațiuni de Crăciun, m-am gândit să-ți recomand și acest model care reprezintă o scenă specifică de iarnă.

Platou cu picior

Pentru acest Crăciun ai în plan să încerci o nouă rețetă de prăjitură cu care vrei să te lauzi? Atunci cu siguranță ai nevoie de un platou special care să o complimenteze.

Set 20 de globulețe

Era și normal să îți recomand și niște globulețe, nu? Acum, dacă ai un brad mic, 20 de globulețe s-ar putea să fie de ajuns. În schimb, dacă ai unul până în tavan ai putea să ai nevoie de 2-3 seturi. Calculează-ți bine necesarul să nu te trezești că decorezi bradul doar pe partea expusă, iar cea dinspre perete o lași goală.

Decorațiune

Dincolo de globulețe și beteala cu care suntem obișnuiți, mai putem decora bradul și cu tot felul de alte obiecte. De exemplu, aceste ghirlande din plastic parcă mai alungă un pic monotonia. Eu de exemplu am renunțat să mai folosesc beteala, și în schimb decorez bradul cu astfel de ghirlande.

Set 3 felinare

Nu știu vouă, dar mie pe lângă bradul de Crăciun și mirosul de scorțișoară, cel mai mult mă duce cu gândul la săbătoare lumina caldă a lumânărilor. Poți oferi o atmosferă plăcută și primitoare dacă pe lângă brad apinzi câteva lumânări. Și pentru că siguranța este importantă, dar și cum arată din punct de vedere vizual tot decorul, câteva felinare ar fi de bun augur. Acum rămâne doar să alegi tu modelul preferat, eu îți recomand unele care mie mi-au atras atenția.

Față de masă

Cum era să uit de fața de masă? Dacă nu ai farfurii, tacâmuri și tot felul de alte obiecte în decor, o față de masă poate fi suficientă. În plus, nu-ți va părea rău dacă invitații vor da salată de boeuf, sos de la friptură și cremă de la super prăjitura făcută de tine pe fața de masă. Până anul viitor uită invitații unde și ce pete au făcut. Glumesc, desigur. Acum sper să nu te superi dacă modelul ales de mine nu se potrivește cu decorul tău. Găsești tu altă variantă pe placul tău, dar măcar ți-am amintit de un lucru important pe care să-l cumperi. Evident, în cazul în care nu îl ai deja.

Ei bine, acestea sunt doar câteva dintre obiectele cu specific de Crăciun pe care le ai la dispoziție. Ține doar de tine câte de mult vrei să intri în acest spirit și mai ales ce buget ai. Sper că ți-au fost de folos recomandările mele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.