De unde poți să cumperi mobilă și accesorii

Contextul actual generat de pandemia COVID-19 a adus o mulțime de modificări în comportamentul nostru, în modul în care lucrăm sau cum facem cumpărături. Dacă unele industrii au fost puternic afectate de restricții, altele pur și simplu au înflorit. Comerțul online este una dintre industriile care au crescut foarte mult în această perioadă, iar comerțul online cu mobilier și accesorii nu face excepție. Față de primăvara anului 2019, în primăvara anului 2020 vânzările s-au dublat. În primăvara acestui an ne-am confruntat cu câteva luni de restricții, în care am fost obligați să petrecem majoritatea timpului acasă, motiv pentru care nu este de mirare că nevoia de reorganizare a casei, amenajarea unui birou și în general nevoia de un spațiu nou, diferit, este cât se poate de normală. De exemplu, căutările pentru mobilier de birou au crescut cu până la 10%, iar pentru scaune de birou cu până la 40%. Asta ne spune că majoritatea celor obligați să lucreze de acasă fie aveau deja un birou sau au improvizat o masă, dar cu siguranță scaunul de la bucătărie nu era suficient de comod:)

Lăsând gluma la o parte, dincolo de pandemie și de contextul actual, majoritatea industriilor caută moduri în care să se adapteze cât mai bine tendinței în creștere a comerțului online. Poți comanda mâncare, alimente, băuturi sau electrocasnice online și le poți primi chiar și în câteva ore. De ce n-ar fi la fel și când vine vorba de Home & Deco? Până la urmă și acestea pot fi returnate în cazul în care nu sunt pe placul nostru, este mai simplu și mai comod să le primești direct la ușă și de multe ori ofertele online sunt mult mai variate și mai interesante decât ce găsim prin magazine. În această idee m-am gândit să-ți prezint câteva site-uri de unde îți poți cumpăra mobilier și accesorii pentru toate gusturile și toate buzunarele. O să încerc totuși să-ți prezint unele site-uri mai puțin cunoscute. Bănuiesc că de Kika, Mobexpert sau Rovere ai auzit deja, motiv pentru care sper ca cele pe care ți le prezint eu să fie noi pentru tine:)

Vivre

Când vine vorba de mobilier, unul dintre magazinele online preferate de mine este Vivre pentru că găsesc aici nu doar o ofertă variată de mobilier și accesorii, dar au și foarte des reduceri și oferte. Găsești aici mobilier foarte ieftin de calitate, dar și produse premium ceva mai scumpe. Oferta este foarte variată și sigur găsești ceva și pe gustul tău. În plus de asta, au destul de des reduceri și oferte foarte bune și nu de puține ori am achiziționat produse la prețuri mici. 

The Home

Și al doilea site pe care ți-l prezint se alfă pe lista mea de preferate, însă aici produsele au prețuri medii spre mari. Dacă pe Vivre găsești și mobilier sau accesorii foarte accesibile, pe The Home nu găsești astfel de oferte. Însă, dacă bugetul îți permite să cheltui ceva mai mult, pe The Home găsești o mulțime de articole interesante. Mobilier de designer, accesorii foarte interesante și corpuri de mobilier care merită atenția ta. Știu că vorbim despre magazine online, dar trebuie să știi că ei au și showroom, unul interesant de altfel. Majoritatea mobilierului de pe site îl găsești și în magazinul fizic, așa că dacă vrei să vezi cu ochii tăi un anumit obiect poți merge fără griji. 

Insignis

Pe același palier cu The Home este și Insignis. Prețurile în general se aseamănă, însă nu și oferta de mobilier și accesorii. Cu alte cuvinte, dacă ești în căutarea unui anumit corp de mobilier și ai un buget mediu spre mare și n-ai găsit ce voiai pe The Home poți încerca aici și viceversa. Totuși, aici oferta este ceva mai variată, găsești mai multe accesorii, textile, farfurii, corpuri de mobilier și multe altele. În oferta lor găsești de exemplu corpuri de iluminat cu prețuri de la 8000 de lei și până la 200 de lei. Așadar, oferte pentru toate buzunarele:)

Favi

Ultima variată pe care ți-o prezint nu este chiar un magazin online, ci un marketplace sau motor de căutare mobilă. Cu alte cuvinte, site-ul nu comercializează direct mobilier ci aici găsești oferte de la mai multe magazine în funcție de preferințele tale. Avantajul este că dacă tu cauți un corp de mobilier cu anumite specificații, decât să cauți separat pe fiecare site în parte și să te pierzi în ferestre deschise și link-uri salvate, pe Favi alegi ce tip de mobilier cauți, stil, culori și prețuri și vezi imediat oferta de pe mai multe magazine online. În plus de asta, găsești aici și tot felul de decorațiuni și accesorii. Așa cum spuneam, oferta cuprinde mai multe magazine online, deci mai multe prețuri și stiluri, dar cu siguranță găsești ceva pe gustul tău. De asemenea, site-ul monitorizează ofertele de pe toate site-urile partenere, deci găsești oferte din mai multe locuri într-un singur loc. Convenabil, nu?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.