Cum tunzi inteligent gazonul?

Vă întrebați ce unealtă de grădinărit cool și ce ustensile folositoare urmează să mai testăm? Cel mai recent gadget testat a fost Ruris RX441S, cea mai bună mașina de tuns iarba, raportată la preț și calitate. Ce are nou RX441S față de anul trecut, când am testat-o? Ei bine, are un cuțit nou special care permite o tăiere mai bună, pornirea motorului se face prin simpla apăsare a butonului start, astfel nu mai depui efort pentru a porni motorul manual. Sacul este de 65 litri, printre cei mai mari saci pe care îi poți avea pe un dispozitiv de acest fel, motorul este în patru timpi și are 5,7 CP, iar lățimea de lucru este de 51 de centimetri.


Mașina are un variator pentru a regla viteza de deplasare și este propulsată în patru trepte, iar în ultima treaptă mai că alergi după ea. Autopropulsia oferă un confort enorm, eficiență, un timp de lucru mai redus și o plăcere pentru a tăia gazonul. Chiar dacă poate fi folosit și în grădina ta, modelul intră în categoria produselor profesionale, destinat pentru spațiile verzi industriale sau parcuri, unde terenul este nu este mereu drept. Înălțimea este cuprinsă între 25-75mm, poate fi reglată în șapte trepte doar prin simpla acționare a dispozitivului care se află pe lateral la baza șasiului. Cu RX441S poți colecta gazonul și îl poți evacua prin spate sau prin lateral.


Acest aparat vine și cu o foarfecă multifuncțională, cu o baterie de 10,8V, care vine la pachet cu o foarfecă pentru iarbă, un aerator, o foarfecă pentru gardul viu și foarfecă de crengi, toate foarte utile pentru grădina ta. Prețul total este de 1999 de lei, aproape la jumătate din suma pe care o au celelalte mașini de tuns iarba de acest tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.