CUM SĂ TERMOIZOLEZI CORECT. Întreabă specialistul

Comunitatea CaseBune crește și devine din ce în ce mai pretențioasă. Întrebarile pe care le primim sunt la obiect, dar cel mai interesant este faptul că fiecare întrebare arată că autorul s-a documentat înainte.

Așa că am adunat o nouă listă cu întrebări despre izolația termică a locuințelor și despre izolația fonică și i le-am dat să răspundă celui mai bun specialist în termosisteme, Emilian Grigore de la Rockwool România.

Ne explică despre cum să izolezi podeaua dacă stai la parter și este prea rece, cum să pui vata bazaltică pe un comtainer metalic, cum sa izolezi o casă cu chirpici, cum să izolezi termnic corect o fereastră și multe, multe subiecte.

2 Comentarii

Afloarei Bogdan 05/07/2019 la 00:32 Reply

Buna ziua,

Dupa ce am vizionat acest video sunt putin confuz.
Deci vata bazaltica nu emana produsi toxici, adaugati in fabricare,?? si totusi a aparut vata bazaltica ECO. undeva este o dezinformare. Puteti reveni cu o clarificare? inteleg ca se promoveaza vata bazaltica, dar clarificati de ce exista si varianta ECO

Laurentiu 05/07/2019 la 09:36 Reply

Buna ziua, doresc info despre termoizolarea acoperisului tip terasa peste care pun hidroizolatie. Sfaturi, etape obligatorii etc. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*

*