Cum funcționează o fabrică de reciclare

Avem o singură planetă, pe care noi o distrugem într-un ritm alert. Consumăm excesiv resursele naturale, poluăm aerul, otravim apa și solul, distrugem păduri, dar tu poți schimba asta. Poți face o diferență pentru generațiile de acum și pentru cele viitoare.

În clipul de astăzi am învățat ce înseamnă de fapt procesul de reciclare, mergând la fabrica Green Tech. Am vorbit despre cât de important este să colectăm selectiv deșeurile de acasă și cât de ușor este acest lucru.

Industria reciclării ne oferă locuri de muncă în plus, costuri scăzute, aer curat și multe altele și toate astea cu cel mai mic efort din partea consumatorilor. Deșeurile menajere trebuie sortate înainte de a le arunca în containere special făcute pentru asta. Deci pentru consumatorul de rând reciclarea presupune doar puțină atenție la sortarea deșeurilor. Am aflat în ce se poate transforma un PET reciclat și am rămas uimiți.

Putem să reparăm și să reutilizăm lucrurile folosite și să reciclăm ce nu mai poate fi utilizat în forma actuală, astfel dacă nu risipim materialele de zi cu zi, nu mai risipim nici bani, salvăm și mediul și se pot bucura și copiii tai de planeta noastră. Reciclarea și sustenabilitatea sunt două lucruri importante care ne pot salva viața.

Dacă vrei sa afli mai multe detalii, clipul de mai jos este ceea ce ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.