Clădire premium de birouri, de vânzare, în Pipera

Astăzi, împreună cu Mădălina am vizitat o clădire premium de birouri din zona Pipera, chiar lângă cartierul Aviației. Clădirea este disponibilă la vânzare, dar și la închiriere. Este construită pe opt etaje, șapte niveluri de birouri și un nivel unde se află un birou rotund, imens, cu vedere absolut minunată, iar deasupra există o terasă imensă unde se pot organiza evenimente.  Accesul la etaj se face prin cele șase lifturi disponibile.


Zona parter este foarte bine compartimentată, cuprinde un spațiu unde poate fi amenajată o cafenea sau un restaurant, iar zona de demisol a fost amenajată special pentru o sală de conferințe extrem de generoasă, unde pot încăpea până la o sută de persoane. La etajul șapte există un restaurant și o cantină, care și ea la rândul ei poate găzdui până la 120 de persoane. Fiecare etaj este compartimentat diferit, fie pentru o zonă de birouri open space sau un spațiu compartimentat pe mai multe birouri, în unele zone existând pereți mobili cu care se pot crea spații diferite, in funcție de nevoi.


Clădirea este construită pe 4000 metri pătrați de teren și este dotată integral cu sistem de ventilație, două generatoare de rezervă și un sistem electronic de supraveghere video și alarmă.
Clădirea este pregătită pentru un nou proprietar și se poate da în folosință chiar din următoarea zi după ce a fost cumpărată. Costul final este de șase milioane de euro sau trei euro pe metru pătrat dacă vorbim de închiriere pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*

*