Cel mai deștept aparat de spălat cu presiune

Din seria chestii cool pentru grădina ta, astăzi vorbim despre un spălător cu presiune care oferă un control și o experiență foarte bună în utilizare. K7 Smart Control, aparatul de spălat cu presiune al celor de la Karcher, este unul pe care îl știm destul de bine pentru că a mai avut parte de un review mai detaliat, în trecut. De ce ne-am întors la el? Ce mai are nou? Ei bine, puterea de spălare este aceeași, toate accesoriile sunt disponibile și acum, iar furtunul este mai flexibil. Dar nu vom vorbi despre ele acum.


Cei de la Karcher au creat o aplicație care este foarte utilă și te ajută când vine vorba de a alege presiunea și jetul cu care vrei să speli anumite suprafețe sau obiecte. Aparatul se poate folosi și fără ca aplicația să fie instalată, cu ajutorul ei reușind să economisești suficientă apă, pentru că presiunea se reglează automat, în funcție de ce alegi să speli. Varietatea este destul de mare, poți spăla de la biciclete până la pereți de piatră și chiar piscine.

În aplicație poți vedea statusul aparatului, starea acestuia, temperatura apei și chiar gradul de încărcare al bateriilor. Așadar, poți spăla lucruri cu plăcere în continuare și fără ajutorul aplicației, dar nu costă nimic să o instalezi și să te ajute să speli ca un profesionist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.