Ce știe să facă o mașină de spălat Gorenje?

Cei mai mulți oameni folosesc mereu aceleași două sau trei programe ale mașinii de spălat pentru a-și spăla rufele. Prea puțini oameni se complică și utilizează alte funcții pe care le are mașina de spălat și asta doar dacă se informează înainte despre utilitatea acestora. Gorenje WS168LNST, este o mașină de spălat care are mai puține programe decât o mașină obișnuită, dar diferența o face faptul că aceste programe sunt ușor de folosit și de personalizat în funcție de dorințele tale.

Numele modelului este mai complicat decât m-as fi așteptat, pentru că fiecare literă și cifră înseamnă ceva. WS vine de la washing machine, 1 vine de la greutatea de spălare, pentru că suportă o greutate de 10kg, 6 este de la 1600 de rotații pe minut, 8 pentru că este nivelul de top, iar L este pentru că are anumite leduri pe interior, N de la faptul că are un fel de noise reduction, S de la Steam și T de la sistemul de oprire al apei în cazul unei inundații.

De la început trebuie menționat că mașina are o greutate de 81 de kilograme. Are atât de multe datorită contragreutății care se află în partea superioară, contragreutate care este perfect gândită pentru momentele în care vei dori să speli 10 kilograme de rufe și să le și storci la 1600rpm, fără ca mașina să-și schimbe poziția.

Modelul acesta este pe piață din anul 2018, dar funcțiile pe care le are sunt încă de top, pentru că nu au apărut alte funcții care să revoluționeze o mașină de spălat. Aceste funcții și design-ul simplu, ușor de utilizat, fac ca prețul mașinii să fie puțin peste medie, în jur de 3600-3400 de lei.

Mașina este gândită pentru a folosi apa cât mai eficient. La un ciclu de spălare folosește aproximativ 41 de litri, iar dacă ne raportăm la curent și la același ciclu de spălare în mod normal, folosește 0.5 KW/h, ceea ce este un lucru bun pentru economiile tale. Mașina își dă seama dacă rufele s-au făcut ghemotoc și face câteva mișcări înainte și înapoi, pentru a le desface, o funcție foarte deșteaptă care duce la o spălare mai bună.

Pe lângă funcțiile clasice de pe o mașină de spălat rufe, aceasta are câteva funcții speciale. Una dintre ele este cea care, cu ajutorul aburilor, distruge bacteriile și care este de un foarte mare ajutor dacă ai anumite alergii la nivelul pielii. Un alt avantaj pe care îl are această mașină este acela că nu produce calcar, datorită rezistenței care este îmbrăcată în zinc, iar cu funcția steril tub, vei spăla și vei steriliza cuva, o dată pe lună. Astfel vei îndepărta și mirosurile neplăcute, pentru că acestea apar, indiferent dacă apare și calcarul sau nu.

Toate programele clasice pot fi personalizate, iar pe lângă ele mai ai un program de 59 de minute care folosește ioni negativi pentru a întinde mai ușor firele, astfel încât hainele să fie mai ușor de călcat. În funcție de alegerile pe care le faci atunci când vrei să-ți speli rufele, bara de green guide se va modifica. Cu cât programul tău va folosi mai puțin curent și mai puțină apă, acest green guide ajunge cât mai aproape de cinci, care este coeficientul maxim de economisire a enegiei și a apei.
Dacă ești curios să vezi ce funcții speciale mai are această mașină de spălat, haide pe canalul nostru de Youtube ca să vezi review-ul complet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.