Ce se schimbă în piața construcțiilor? – CaseBune.ro

Salutare! Suntem la Lindab și încercăm să aflăm care mai e treaba de la Radu Gliga. Încă mai merge treaba, iar noi credem că așa va merge în continuare. Aud tot felul de semnale din piață, iar Radu ne mai spune și el cum vede lucrurile.

Cererea de piață a scăzut în ultimul timp pentru materiale de construcții, nu a fost ceva dramatic, dar a depășit totuși așteptările pe care Radu și le făcuse. Există scăderi de volume, iar o parte din ele pot fi datorate prudenței generate de război, iar o parte sunt datorate libertății care a fost vara trecută… după 2 ani de pandemie (concedii, nunți, botezuri, cumetrii). Din cauza acestor lucruri au fost amânate investițiile într-un procent de 10-20%

Pentru volumele comerciale nu am simțit o scădere de volum, toate companiile mari și-au continuat investițiile și chiar și cei cu investiții prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) și-au continuat lucrările.

Dacă ești interesat de planul construcțiilor și de ceea ce urmează să se întâmple pe plan național, cât și pe plan internațional, urmărește clipul integral de pe youTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.