Ce au în comun o pernă, o fereastră și un pătuț? Inteligența!

Din seria gadget-uri care ne-au atras atenția la CES 2022 avem trei produse aproape la fel de interesante, precum cea mai smart casă pe care v-am prezentat-o într-un alt videoclip pe canalul nostru de YouTube. Aici este vorba despre o pernă, o fereastră și un pătuț, care au un singur lucru în comun și anume, acela de a-ți ușura viața și de a o face mult mai plăcută.

Să începem cu perna. Aceasta a fost construită și gândită în așa fel încât să rezolve problema sforăitului, pentru că nimănui nu-i place să doarmă în același pat cu cineva care sforăie. Nu-ți dau mai multe detalii despre cum funcționează și ce face să oprească sforăitul, pentru că altfel nu te-ai mai uita la videoclip.

Al doilea obiect este o fereastră care, pe lângă atribuțiile simple pe care le are, pe ea pot fi redate filme, știri și orice altceva ai tu în minte. Practic este o fereastră-proiector. O poți pune în casa ta spre exemplu, pentru a despărți sufrageria de bucătărie și pentru a te și putea folosi de ea atunci când îți chemi prietenii la tine și vreți să vă uitați la un film pe un ecran mare. Păcat că deocamdată poate reda doar alb-negru.

Ultimul obiect este un pat care îți leagănă copilul atunci când acesta se trezește și începe să plângă, iar tu te afli în cealaltă cameră. Evident, are un senzor care te va alarma dacă bebelușul nu se oprește din plâns, moment în care trebuie să mergi personal la el.
Urmărește videoclipul integral ca să vezi ce tehnologii au fost folosite pentru aceste trei gadget-uri și cum funcționează mai exact ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.