Câte lucruri poți face cu un compresor?

Când vine vorba de lucrat în grădină, garaj sau chiar într-un atelier, majoritatea dintre noi știm că un compresor este extrem de important și de util. AirPower5000 este compresorul celor de la Ruris, creat special pentru treburile tale de zi cu zi din exteriorul casei și din atelier.
Compresorul are în alcătuirea sa o butelie de 50 de litri, creată special pentru a putea susține o presiune de opt bari, pentru o perioadă lungă de timp, iar astfel compresorul livrează o cantitate mare de aer. Chiar dacă are o greutate de 30 de kilograme, are un mâner montat ergonomic, pentru a face deplasarea mult mai ușoară și mai rapidă, fără prea multe bătăi de cap.


AirPower5000, pe lângă faptul că are o putere de 1500W, are și câteva accesorii foarte utile, precum pistol suflare, pistol pulverizare, pistol spălare, pistol umflare și un furtun spiralat la care conectezi toate accesoriile și care este destul de lung, pentru a putea ajunge în mai toate locurile posibile. Dacă nu ai neapărat nevoie de o presiune de opt bari, aceasta poate fi modificată în funcție de preferințele și nevoile tale.
Pe lângă faptul că poate fi folosit în garaj, grădină sau atelier, compresorul mai poate fi folosit și de către utilizatorii industriali din construcții, acolo unde vopseaua trebuie să fie uniformă, dar mai ales, fără impurități.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.