#CASAVECHE EP. 60 – CURTEA O SĂ ARATE PERFECT CU… #PAȘIDEPISICĂ

Sunt unul dintre românii care s-au împăcat cu ideea că nu vor da gata până la Crăciun. #casabuhnici2 este închisă, i-am luat apa și frigul, dar nu este gata pentru a primi locuitori în ea. Așadar, facem alte lucruri, este momentul în care continuăm lupta cu noroiul, iar acum suntem la etapa „pavaje”.

În trecut, instalarea de pavaje se făcea în anotimpul călduros, dar acum le putem face și iarna, pentru că frigul este mai blând. Planul meu este să las cât mai multă grădină pentru natură și vreau să pun un minimum de pavaj. O să fac o alee pe lângă seră, dar aceasta este cea mai mică problemă.

Avem toate materialele, acum să vedem care e planul. Pentru început vom porni din spate către față, am decopertat stratul vegetal, după aceea am întins un strat de nisip margăritar care urmează să fie compactat, apoi vom instala o folie de geotextil, șapă semi-umedă și pașii de pisică.

Pașii de pisică se pot pune foarte ușor, dar dacă ai la dispoziție o echipă bună de manoperiști, poate vrei să le faci puțin și mai solide. Acești pași de pisică nu trebuie să se lase în timp, trebuie să rămână la același plan.

Dacă ești curios să vezi care este tot planul de bătaie pentru pavajele de la #casabuhnici2, urmărește clipul integral pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.