#CASAVECHE EP. 59 – CE FRUMOS CURGE ȘAPA! VLOG DE LA TURNARE

Salutare și bine v-am găsit la un nou episod! Mi-a venit echipa la turnare de șapă! O să vă spun aventura mea, pentru că a fost incredibil de greu să găsesc o echipă de calitate cu care să torn șapa.

De data aceasta vom folosi șapă fluidă de interior, Alpha 2000. Procesul este unul destul de simplu și vi-l explic mai pe larg în clip.

Turnarea de șapă estedestul de ușoară din momentul în care ai totul pregătit, dar pregătirile trebuie să fie destul de minuțioase. A trebuit să ne asigurăm că nu va curge pe nicăieri.

După cum spuneam mai sus, este foarte greu să găsești executanți care să-ți toarne șapă fluidă. Majoritatea celor cu care am stat de vorbă fug de tipul acesta de șapă. Trebuie să-ți faci foarte bine partea de etanșare, toate zonele perimetrale trebuie corect sigilitae cu folie, trebuie să-ți bagi spumă pe la instalații, astfel încât atunci când vei turna, șapa să se poată întinde peste tot și să își facă treaba.

Dacă ești curios care au fost cele mai dificile probleme pe care le-am întâmpinat în acest proces, urmărește clipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.