#CASAVECHE EP. 58 – AȘA REDUCI LA MINIMUM COSTURILE CU ÎNCĂLZIREA – TESTUL DE ETANȘEITATE PARTEA 2

Deja suntem la un nivel de finețuri care nu se calculează pe niciun șantier. Dacă vrem să scoatem casa la standard pasiv, trebuie să facem toate astea, pentru că urmează al doilea test de etanșeitate făcut de cei de la Vila Eco. La primul am picat, dar să sperăm că acum va fi mai diferit.

Suntem aproape la jumătate față de ceea ce am constatat prima dată, dar din păcate problemele care au fost menționate în raport data trecută nu au fost reparate 100%. Există câteva probleme în mansardă, niște capse rămase neetanșate, dar le-am remediat pe acelea.

Până săptămâna viitoare e ultima șansă pentru a putea interveni, pentru că după aceea urmează să turnăm șapa. Suntem foarte aproape de rezultatul pe care ni-l dorim. Și în casa veche trebuie să aducem câteva modificări tencuielii, aceasta trebuie să ajungă la o suprafață plană, pentru a nu mai exista găuri prin care poate intra aerul.

Suntem pe drumul cel bun, vom ajunge la standardul de casă pasivă. Urmărește clipul integral pentru a afla care sunt soluțiile pe care urmează să le aplicăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.