#CASAVECHE EP. 54 – Traseul instalațiilor

Salutare și bine v-am găsit la traseul instalațiilor! Alături de mine e Ovidiu Țifui. Suntem aproape de închiderea lucrărilor pentru iarnă și l-am rugat pe Ovidiu să vină aici. Inițial trebuia să stea o singură zi, dar deja și-a amânat zborul.

Pregătim podeaua pentru încălzirea în pardoseală și vrem să vă arătăm cum facem planul pentru închiderea șantierului pe timp de iarnă, iar pentru asta trebuie să facem tentativa numărul doi al testului de etanșeitate. La primul ne-a ieșit 1,4 schimburi orare, ceea ce nu e rău pentru o casă veche, renovată, dar trebuie să îmbunătățim de încă 3 ori pentru a o aduce la standarde pasive.

Noi tragem tare acum pentru că avem nevoie de căldură în ea la iarnă, deci trebuie să instalăm cât mai repede încălzirea în pardoseală, după care vom lua o scurtă pauză cu șantierul, iar la întoarcere va veni iar Ovidiu pentru a pune răcirea în tavan.

Dacă sunteți curioși de cum am gândit tot traseul și de ce urmează să facem pe șantier în viitorul apropiat, urmăriți clipul integral de pe YouTube, acolo aflați toate detaliile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.