#CASAVECHE EP. 52 – ASPIRATORUL CENTRALIZAT

Bine v-am regăsit la #CasaBuhnici2!

De această dată vom vorbi despre aspiratorul centralizat, este asemănător cu ce am instalat la #CasaȚifui, iar utilizarea lui este foarte ergonomică și asigură un confort în utilizare destul de ridicat.

Practic sistemul de aspirator centralizat beneficiază de câteva guri de aspirator pe suprafața casei, distrbiuite în așa fel încât să acopere toate colțurile casei. La proiectul #CasaBuhnici2 am conceput trei guri de aspirator, cu un sistem de furtun retractabil. Practic în tubulatura de aspirator va exista furtunul.

Avantajul unui astfel de sistem este că nu va trebui să te plimbi prin toată casa cu un furtun, practic îl vei scoate din perete și îl ai mereu la îndemână la doza la care ai treabă. Tehnologia nu e deloc foarte grea, e o tehnologie care va ajuta ca să nu se blocheze niciodată furtunul în tubulatură.

Cele trei guri de aspirator sunt conectate împreună printr-o rețea de țevi, țevi cu o culoare diferită și un diametru diferit. La parterul casei este deja instalată o astfel de doză la o înălțime de 60cm față de podeaua finită.

Dacă sunteți curișo să vedem cum funcționează și cum este instalată o astfel de tehnologie, urmăriți clipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.