#CASAVECHE EP.44 – Cum ții FRIGUL ȘI APA departe de FUNDAȚIE

Astăzi facem un update de șantier, se întâmplă mai multe chestii deodată, dar nici una care să merite un clip dedicat. Cu toate astea, ne vom concentra pe partea de soclu, dar până ajungem la soclu, facem un tur rapid al casei vechi, pentru a vă arăta cum e la interior. Mai sunt câteva zile și terminăm interiorul.

Am instalat ferestrele și le-am îmbrăcat în folie lichidă pentru protecție. Măsurile de consolidare se văd foarte clar, iar pereții aceștia trebuie să reziste cel puțin 50 de ani, hai să zic chiar 100 de ani. Trecerea către casa nouă a fost și ea rezolvată, stâlpul care ne-a dat bătăi de cap a fost mutat și în sfârșit există o trecere corectă între cele două case.

Lucrul care mă enervează cel mai tare la acest șantier este faptul că nu e deloc previzibil. Lucrăm deja de aproape două luni aici și tot timpul pare că mai avem foarte puțin. După ce am făcut acest scurt tur, este timpul să vorbim și despre cum ținem apa și frigul departe de fundație, dar pentru asta trebuie să vizionați clipul integral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.