#casaveche ep.32 – Ședință generală – Electrice, instalații, încălzire

Astăzi îi avem în șantier eroii de ocazie, Adrian Frunzetti, Ovidiu Țifui și Laurențiu Cojocaru.
Ovidiu nu este mulțumit de cuzineți, dar avem ceva mai important de dezvăluit. Săptămâna viitoare trebuie să apară instalațiile și electricele. Construcția nu încă este pregătită pentru a intra cu instalațiile sanitare, infrastructura de încălzire/răcire și infrastructura de ventilație.
Ca să facem aceste lucruri, trebuie să acoperim casa și să curățăm toată suprafața din partea veche de casă, astfel încât să putem începe demersurile. Toate lucrările trebuie finalizate în trei, maximum patru etape.

Dacă vrei să vezi pe unde vor trece toate instalațiile și cum rezolvăm toate problemele, urmărește clipul integral de pe canalul nostru de YouTube.

 

 

 

1 Comentarii

Zaharia 08/11/2022 la 18:20 Reply

Buna. V-am urmarit si la casa noua si acum la casa veche. Imi poti spune pentru instalatiile sanitare ce teava veti folosi? Pex a, ppr si de care? Am construit o casa si suntem la etapa de incalzire in pardoseala, instalatii sanitare si fiecare instalator cu care am vb are o varianta si nu stiu pe cine sa cred ca este mai bine. Unul zice ppr, altul pex a si tot asa. Multumesc anticipat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.