#casaveche ep. 31 – Vrei ferestre bune? Trebuie să știi asta!

Astăzi am stat de vorbă cu Robert care face ferestre și cu Daniel care trebuie să le aprobe. Am avut niște discuții despre culori și chestii. Robert a venit din nou să vadă șantierul și să se convingă că nu vom pune uși culisante.
Când trebuie să aleg culori, mă bazez mereu pe specialiști, pentru că este important ca tâmplăriile geamurilor și ușilor să se asorteze și să intre cât mai bine în peisaj.
După ce alegem culoarea, trebuie să stabilim detaliile de montaj. Tabloul de tâmplărie reflectă proiectul, exact așa cum a fost trimis înainte de debitare. În șantier mai avem niște abateri tehnologice, dar aceste abateri nu pot fi foarte mari.
Terasa la câmpie este cea mai mare greșeală, pentru că există prea puține zile prietenoase, așa că am nevoie să garantez un climat cât mai bun la interior și pentru a-l garanta, casa trebuie să fie cât mai etanșă.
Dacă vrei să afli importanța ferestrelor și să înțelegi de ce ușile glisante nu sunt mereu cea mai bună opțiune pentru casa ta, urmărește videoclipul integral de pe YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

*

*