#casaveche ep.30 – Ai acoperiș de tablă sau țiglă metalică? Trebuie să știi asta

Casa veche va trebui să comunice cu cea nouă, dar până atunci trebuie să desfacem acoperișul vechi. Tabla a fost deja dată jos și urmează o scurtă constatare pentru ceea ce am găsit dedesubt. Acoperișul vechi a fost montat corect, iar partea de astereală se prezintă foarte bine, scândura este uscată, nu are crăpături, sunt bucățile întregi, nu este mucegai, deci nu a intrat apă prin acoperiș. Astereala se poate refolosi fără probleme.
Folia de pe acoperiș a avut puțin de suferit și este prea murdară, pentru cât ar trebui să fie o folie. Cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea oamenilor, este să lase folia pe acoperiș, neacoperită, mai mult de 3 săptămâni. O folie normală așa cum avem și noi pe acoperișul de la #CasaVeche, nu ar trebui să stea sub razele UV o perioadă îndelungată de timp, pentru că își pierde proprietățile și se arde.
Trebuuie să deschidem și acoperișul vechi și să-l modificăm, pentru că va fi introdus un termosistem, dar dacă vrei să afli mai multe despre acoperișuri, folii și termosisteme, te invit să vizualizezi videoclipul integral mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.