#casaveche ep. 27 – Căutăm boacăne – Căutăm profesioniști – Ziua 4 din 4 – Walkaround

Am ajuns la ziua 4 din 4 de montaj și astăzi vreau să vă fac un tur rapid prin casă, pentru că nu mai am foarte multe lucruri interesante să vă arăt la capitolul asamblare, dar se întâmplă lucrurile cele mai importante la capitolul etanșeitate, strângeri de șuruburi, buloane și alte cuvinte destul de tehnice.

În episodul de astăzi ne concentrăm pe elemente de prindere și urmează să vă fac o tură prin casă și voi putea urca pe scară. Deja vedem cum va fi mansarda și putem începe să simțim volumul. Oricât de mult mi-ar plăcea mie să păstrez tot acest lemn aparent, probabil în afară de tavan, nu vom păstra aproape nimic aparent. Ce vedeți aici este calitate industrială, deci este normal ca unii pereți să nu arate perfect. Există calitate industrială și există calitate aparentă și există inclusiv niveluri de calitate superioare, pentru care dacă plătești în plus, poți avea în loc de o scândură normală, cedru sau stejar sau frasin sau orice altceva. Deci ultima scândură lipită, poate fi din ceea ce-ți dorești.
Ferestrele orientate vestic sunt surse de căldură. Acesta este motivul pentru care am ales și eu să am ferestre pe partea vestică. Toți pereții de CLT se îmbină foarte frumos.
Structura deja este sus, astăzi s-a lucrat toată ziua fără macara și totul are o formă.
Dacă sunteți curioși să vedeți cum arată casa în ziua patru, urmăriți clipul integral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.