Casa pasivă ”construită” într-o zi – Review de TINY HOUSE

Oricât de tare m-aș strădui eu, nu pot să bat viteza acestui șantier. De fapt, nu suntem pe șantier…suntem într-o parcare, iar ce urmează să vedeți astăzi este wow! Urmează să vedeți o livrare de casă, dar nu orice casă, este un tiny home așa cum îmi doresc și eu.

Cu o echipă impresionantă alcătuită din doi meșteri, un macaragiu și un camionagiu, casa e jos în jumătate de oră. Mai rapid decât orice șantier, pentru că a fost făcută în fabrică.

Scara a venit și ea prefabricată, iar aceasta va fi pusă în afara container-ului. Casa a fost pusă pe poziții, la boloboc, astfel încât să nu se încline. Nu are nevoie de ancore, nu are nevoie de fundații, pur și simplu o pui pe picioarele ei, o reglezi și e gata.

Greutatea modulului este de 5 tone, deci dacă ai o parcare betonată sau o platformă, aceasta poate sta fără probleme. Partea interesantă e atunci când vine vorba de consumul de energie electrică, modulul este prosumator, adică produce mai mult decât consumă și poate trimite energie electrică în rețea.

Dacă vreți să vedeți care sunt toate avantajele unui astfel de modul și prețul acestuia, urmăriți videoclipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.