Casă nouă de vânzare, la Crevedia, la sub 900 euro pe metru pătrat

Mădălina a prezentat o casă care să îndeplinească cerințele unei familii moderne, pusă la vânzare cu mai puțin de 900 de euro pe metrul pătrat, la Crevedia.

Este o casă cu etaj, care la parter are un living spațios, o baie și o bucătărie. Din zona de living se face ieșirea către terasă, unde îți poți petrece timpul cu prietenii, dacă aceștia vor să stea mai degrabă afară, pentru a lua o gură de aer proaspăt. Casa dispune de o centrală proprie care se află în bucătăria închisă, lucru care îți conferă un avantaj, pentru că mirosul de mâncare nu se răspândește. Baia este spațioasă, astfel că aici poți poziționa mașina de spălat, pentru ca sunetul acesteia să nu pătrundă în dormitoare.

La etaj există trei dormitoare foarte mari. Cu greu îți dai seama care este cel matrimonial și care sunt cele pentru copii sau oaspeți. Pe lângă cele 3 dormitoare mai există și o baie, care are cadă și nu cabină de duș, precum cealaltă.

Sunt foarte multe ferestre peste tot, pentru ca lumina naturală să-și facă simțită prezența în fiecare zi. Un alt avantaj major al acestei case este faptul că o poți amenaja după bunul plac, poți alege ce mobilier dorești, îți poți alege chiar și ce tip de balustradă vrei pentru scările care oferă acces către etaj.

Imobilul are 150mp utili, terenul casei are 450m, cu o amprentă la sol de 100m, astfel că există teren destul și pentru a planta flori și pentru a avea un loc unde să te aduni cu prietenii. Prețul de listă este de 129.000 euro și te poți muta chiar din momentul achiziționării.

1 Comentarii

Ebi 14/12/2021 la 20:26 Reply

Buna seara! Mai este valabil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.