Casă nouă de vânzare în Mogoșoaia

Astăzi ne aflăm în Mogoșoaia unde vizităm o casă nouă care este de vânzare. Casa este alcătuită din parter și etaj, iar la parter se află living-ul, o cameră care poate avea rol de dormitor pentru oaspeți, o bucătărie și o baie. Tot în zona de parter se află și o terasă acoperită, care are o suprafață de 25 mp.

La etaj se află dormitorul matrimonial, care are un dressing propriu și o baie echipată integral. Dormitorul are parte de foarte multă lumină naturală, datorită ferestrei de mari dimensiuni. La ieșirea din dormitorul matrimonial se mai află o baie, iar aceasta deservește celelate două dormitoare de la etaj, care de altfel sunt și ele foarte spațioase.

Casa este legată la gaz, la curent și la apa din rețeaua publică. Încălzirea se face cu ajutorul unei centrale pe gaz. Terenul are 330mp, dintre care 100mp sunt destinați căii de acces, iar suprafața interioară a casei este de 165mp. Prețul de listă pentru acest imobil este de 199,000 de euro. Dacă vrei să vezi cum arată casa, urmărește clipul de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.