Casă la rosu de vanzare în Berceni

De data aceasta ne aflăm în cartierul Berceni, pentru a vedea o casă care poate fi destinată atât pentru o familie cu 2-3 copii, cât și pentru o afacere. Rămâne la latitudinea viitorului proprietar să aleagă ce dorește să facă cu această proprietate.

Imobilul are nevoie de reparații pentru a putea fi funcțional, dar structura este una foarte bine făcută, care va rezista câțiva zeci de ani de acum încolo, fără probleme. Sunt 19 tone de fier în structură, ceea ce este foarte mult. Totul este din beton aici, inclusiv șapele dintre etaje și stâlpii. Fundația casei are un metru adâncime și un metru lungime, izolația este foarte bună, pentru că toți pereții despărțitori sunt făcuți din cărămidă.

Nu există instalații, acoperișul este montat, tabla are o calitate superioară, geamurile sunt și ele montate. Un avantaj pe care îl întâlnim aici este acela că există un puț în curte, care are o lungime de 30m, astfel că poți beneficia de apă gratis pentru udat grădina, pentru bucătărie sau poate chiar și pentru băut. Toate utilitățile sunt disponibile, canalizare, gaz, curent electric trifazic.

În zona de parter a casei regăsim o încăpere care poate fi un dormitor pentru oaspeți sau birou, aceasta dispune și de o baie proprie, bucătăria este deschisă, dar dacă nu îți place ideea de a avea miros de mâncare prin casă, o poți închide pe aceasta cu geamuri de sticlă.
La etaj, la fel ca la parter, compartimentarea a fost făcută integral din cărămidă, astfel că proprietarul poate renunța la anumiți pereți, dacă vrea să schimbe compartimentarea. Aici în prezent există patru dormitoare, trei băi și un dressing.Mansarda casei este extrem de luminoasă, făcută special petru familiile care vor să-și petreacă serile aici împreună cu prietenii. Pe lângă încăperea mare de aici, există și alte două camere.

Aici există 350mp de teren, o deschidere foarte bună la drumul de acces de 14 metri liniari, așadar se pot parca 2-3 mașini în interiorul curții. Amprenta la sol este de 136mp, suprafața construită a acestei case este de 300mp, iar suprafața utilă fără terasă și balcoane este de 260mp.

1 Comentarii

copium 24/11/2021 la 23:04 Reply

CÂT COSTĂ PREȚUL?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.