Casa ieftină de 36mp a lui Elon. Se montează într-o oră.

Bine ai venit acasă la Elon Musk!

Imaginează-ți că te trezești dimineața în acest pat, te uiți în stânga și în dreapta și îți zici „unde e casa asta?”, iar răspunsul e, “oriunde vrei tu”. Ne aflăm în interiorul unei Casita de la Boxabl. Este o casă modulară, pe care o urmăresc de 2-3 ani de când a apărut și ațâță imaginația tuturor care vor o casă mică și repede.

Trebuie să vă fac și turul, vă voi arăta și părțile bune, dar și părțile rele. Totul în această casă vine livrat de la producător, doar mobilierul mai rămâne să fie mobilat după bunul tău plac. Față de ce am mai văzut eu prin Statele Unite și prin hoteluri, baia din această casă nu este rea deloc, este chiar o baie cu care poți trăi. La capitolul mobilier vei avea o senzație de IKEA, dar nu este rău deloc.

O altă parte bună este că fiecare volum are foarte multe ferestre, deci vei avea parte de foarte multă lumină naturală. Cireașa de pe tort este bucătăria, nu-ți dă niciodată impresia că te-ai afla într-o casă modulară.

Elon Musk a popularizat această casă după ce a cumpărat una pentru a o folosi la SpaceX, pentru a nu mai fi nevoit să se cazeze la un hotel.

Casa aceasta este făcută să se descurce în cele mai multe situații, însă are câteva probleme, iar pentru a le afla, urmărește clipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.