Casă din anii ’40 de vânzare

Astăzi vizităm o casă într-o zonă centrală și foarte liniștită a Bucureștiului. Casa se află la doi pași de parcul Carol și la doi pași de piața Unirii. Cu toate că datează din perioada interbelică, casa a fost renovată și recondiționată de-a lungul anilor, ultima dată în 2004.
Terenul pe care este construită casa este de 290 mp, amprentă la sol este de 135 mp, suprafața construită de 210 mp și o suprafață utilă de 180 mp. Tot ceea ce înseamnă fațadă și elemente de fațadă s-au păstrat, deci elementele de arhitectură și finisajele din lemn încă sunt prezente și sunt într-o stare excelentă. Pentru a putea accesa interiorul, există două intrări și anume, cea principală și cea din bucătărie. La interior, în zona de parter avem un dormitor și o zonă de living care poate fi transformată într-un birou, pentru a lucra de acasă. Parterul este foarte generos, are o suprafață de 100 mp, iar holul casei poate fi transformat într-o zonă unde poți lua cina cu familia și prietenii.

Există două băi, una la parter și una la etaj, iar cea de la etaj are chiar și o saună de care te poți bucura. Bucătăria se află la parter, iar pe partea de etaj avem trei dormitoare, unul matrimonial și două pentru copii sau pentru oaspeți.

Faptul că se află într-o zonă centrală, foarte liniștită, pe o străduță fără prea mult trafic este un avantaj enorm și un lucru mai greu de găsit în București.
Prețul de listă al acestei case este de 325.000 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.