Casă de vânzare în Austrian Village

Astăzi, împreună cu Mădălina, am vizitat o casă foarte frumoasă, cu deschidere către lac, din satul Crevedia, în Austrian Village.

Încă de la intrarea pe proprietate, observăm o grădină unde pot fi plantate foarte multe flori și un garaj în care accesul se face foarte ușor. Casa nu este finisată complet, ceea ce îi oferă viitorului proprietar posibilitatea de a schimba anumite lucruri și de a amenaja totul după bunul plac. În zona de parter a casei avem bineînțeles un living, o bucătăre semi-deschisă cu ieșire spre curte, o zonă care poate fi amenajată ca spațiu pentru a lua masa împreună cu familia și o cameră care poate fi amenajată pentru a fi un birou sau poate un dormitor pentru oaspeți.

Pe partea de etaj a casei există patru dormitoare, două băi și o încăpere care poate fi utilizată drept dressing-ul etajului. Unul dintre dormitoare are un balcon foarte drăguț, util, dacă vrei ca seara să mai stai puțin la aer, dar totuși nu mai vrei să ieși din camera ta.

Dormitorul matrimonial este uriaș, are și o baie proprie pe măsură. Celelalte camere sunt mai mici. Din dormitorul matrimonial ai o priveliște directă către lac.

Ultima parte a casei este mansarda, care poate fi folosită pentru distracție, mai ales dacă vrei să-ți faci o zonă unde să stai seara cu prietenii tăi și poate să beți un pahar de vin. Ea poate fi și compartimentată, totul ține de preferințe. Aici este și o baie, deci dacă sunteți o familie mai numeroasă, aici poate fi și camera cuiva, poate fi un birou sau un spațiu de joacă pentru copii.

În această zonă ai parte de foarte multă liniște și de aer proaspăt, lucru care este din ce în ce mai rar în zilele noastre. Prețul de listă este de 325.000 euro pentru această casă dintr-un cartier rezidențial, care are pază 24/7 și care a fost construit în anii 2008-2010. Proprietatea are 720mp de teren, 450mp construiți și 350mp utili.

Dacă vrei să afli multe detalii despre această proprietate, vizionează materialul de pe canalul nostru de YouTube.

1 Comentarii

Vicentiu Mocanu 06/04/2022 la 19:38 Reply

Buna seara
Un nr de contact ?
Mulțumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.