CASA DE LUX CU ÎNTREȚINERE GRATIS! De Vânzare

Bine te-am regăsit din cel mai sustenabil cartier din Cluj-Napoca și poate din România. Suntem încă o dată la Sol Residence, unde am mai făcut un clip acum 2 ani și 2 luni.

De ce am revenit aici în 2022? Păi fix acum se termină cartierul și este gata de filmare. Dar oare de ce a durat atât de mult să fie construite aceste case minunate? Suntem alături de Alin Muște de la Biobuilds care ne va explica cum a fost tot procesul de construcție.

Au fost câteva provocări pe partea de proiectare și pe parte de finisaje, pentru că acestea sunt mult mai diferite față de cele de la o casă clasică. De exemplu hidroizolația din băi este o chestie de-a dreptul specială care trebuie urmărită cu foarte multă atenție.

Am făcut și un tur de casă pentru a vă arăta cât de interesantă este. Trebuie de menționat că această casă în care am filmat este deja vândută de 5 luni, iar clientul va începe să locuiască aici chiar de la Crăciun.

Deja mai sunt 3 case vândute pe lângă aceasta, 2 așteaptă să fie cumpărate și mai sunt încă 3 case de vândut.

Costurile au fost foarte mari, zidurile de spriiin și instalațiile au costat peste 600.000 de euro, iar tot exteriorul peste un milion, ceea ce face ca stabilizarea pământului să fie mai scumpă decât construcția caselor. Asta doar datorită faptului că locul pe care sunt construite casele este în pantă.

Casa are un parter care este open space la care mai este adăugat un dormitor și o toaletă. La etaj există 4 dormitoare și încă o toaletă. Dormitoarele au între 12 și 16 mp.

Urmărește videoclipul integral de pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.