Casa cu miere și vin din Mogoșoaia

Astăzi suntem în Mogoșoaia, o zonă cu mult soare si aproape de pădure. Casa pe care o veți vedea astăzi are 1200 metri de teren și o curte absolut superbă, plină de verdeață si pomi fructiferi, precum meri, peri, pruni, caiși și foarte mulți cireși și vișini. Plus o viță de vie care poate produce până la 500 de litri de vin pe an, iar în spatele ei, te poți relaxa la umbra marelui nuc. Pe lângă această curte minunată, casa are și două anexe, foarte bune pentru pasionații de tâmplărie sau de tot felul de lucruri pe care le-ar putea crea în interior. La intrarea în casă se simte diferența de temperatură. Pereții sunt groși, izolați atât pe interior cât și pe exterior, deci nu lasă căldura să pătrundă deloc pe timpul verii. Living-ul este spațios și primitor, nu mai punem la socoteală și faptul că este bine vitrat și astfel beneficiază de multă lumină naturală. La parter există o terasă, iar pe partea de etaj există și balcon. Al doilea living este amenajat pentru a putea fi luată masa, pentru o cină cu familia, bucătăria fiind închisă.

Prima baie a proprietății este în zona de parter și este echipată cu cabină de duș, iar cea de-a doua baie a proprietății se află la etaj și este mai spațioasă decât cea de la parter. La etaj sunt două dormitoare, unul cu acces la balcon, iar celălalt cu vedere în spatele curții. Casa are și o mansardă din lemn care ascunde foarte multe spații de depozitare.
Suprafața casei este de 250 metri pătrați utili, cu garaj și cu o zonă tehnică, plus două anexe care pot fi zone de depozitare.


Prețul casei este de 654 de mii de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.