Casă cu 8 camere, în Bucureștii Noi

Mădălina este astăzi în zona Bucureștii Noi, unde ne prezintă un imobil cu opt camere, care poate fi folosit în mai multe scopuri. Poate fi o mică pensiune, un cămin pentru bătrâni, o casă pentru o familie numeroasă, o grădiniță sau poate chiar un spațiu de birouri.

Suprafața de teren este de 370mp, suprafața construită este de 380mp, iar suprafața utilă este în jur de 320mp. Casa are 2 etaje, incluzând și mansarda, iar compartimentarea este în felul următor: în zona de parter se află un living generos, o cameră care este și ea încăpătoare și poate fi transformată fără probleme într-un dormitor, bucătăria casei, care este complet utilată și gata de a fi folosită, o cămară și o baie. La etajul 1 se află trei dormitoare și o baie, toate unite între ele printr-un hol mare. Dormitoarele sunt foarte încăpătoare, poți avea câte un dressing în fiecare dintre ele, astfel nu te vei putea plânge că ai prea multe haine și nu mai ai unde să le depozitezi.

La mansardă se află 3 dormitoare, la fel ca la etajul inferior, doar că aici sunt puțin mai mici și mai înghesuite. Unul dintre aceste dormitoare are baie proprie, ceea ce este un dezavantaj pentru celelalte dormitoare, pentru că aceasta este singura baie de la mansardă, dar dacă camerele vor fi transformate într-un open space, nu cred că acest lucru va mai fi o problemă.

Curtea casei are aproximativ 400mp, aici îți poți parca mașinile fără probleme și poți transforma zona într-un spațiu pentru copii sau o poți face zonă de recreere. Aici există și o zonă de grătar, iar vis-a-vis de aceasta este și o saună, perfectă pentru nopțile friguroasă de iarnă.

Casa a fost construită în anul 2004, iar dacă decizi să o cumperi, trebuie să ai în vedere că tot imobilul trebuie mobilat în funcție de ceea ce vrei tu să faci. Proprietarul dorește să o închirieze cu 2500 de euro pe lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.