CARTIERUL GENERAL ȚIFUI

Dacă tot am ajuns la Cluj, am vrut să îmi țin promisiunea pe care i-am facut-o lui Ovidiu Țifui mai demult. Aceea să îi vizitez sediul nou-nouț. Așa că am ajuns duminică dimineața într-o mică zonă industrială prin care am bâjbâit un pic până să găsim clădirea cu noul birou Eco Instal.

A amenajt spațiul foarte frumos, si chiar îl reprezintă pe Ovidiu. Este un open space bine împărțit, care are și birouri individuale.  Tubulatura pentru ventilație este aparentă și albastră, iar iluminatul vine din niște lămpi galbene industriale, pe care Ovidiu le-a recuperat de la “fiare vechi”. Lampile sunt etanșe la orice infiltrații de gaze și pot fi folosite și în medii în care se acumulează gaze. Dar la Eco Instal nu este cazul.

A pregătit spații de lucru și pentru viitorii angajați pe care trebuie să îi recruteze. Are nevoie de ingineri de proiectare de instalații frigorifice și inginer de vânzari. Odată cu noii angajați, Ovidiu trebuie să îmbunătățească procesele de proiectare și de producție.

Am văzut și showroom-ul lui Ovidiu în care puteți oricând găsi în funcțiune un sistem de ventilație cu recuperare de căldură, puteți vedea un boiler cu recuperare de căldură dar și pompele de căldură de producție proprie.

Prevăzător cum este, Ovidiu și-a organizat și un mic depozit pentru cele mai uzuale piese de schimb.

Oricum, vedeți aici tot reportajul de la noul sediu cu showroom al firmei lui Ovidiu Țifui, ECO INSTAL.

 

3 Comentarii

Vali Craciun 06/06/2019 la 21:29 Reply

Bravo Domnu Ovidiu!!
Va urmaresc de cand ati inceput la CASA BUHNICI pas cu pas.Eu lucrez si locuiesc in Alba Iulia si ma intereseaza preturi la produse ce comercializati Dvs,gen teava pentru incalzire in pardoseala,distribuitoare,etc.lucrez in dedeman(instalati termice) si sunt cam in dubi cu produsele de acolo…..Am nevoie pt mine personal nu ca sa le comercializez. Va multumesc!

    Ovidiu Tifui 09/06/2019 la 23:02 Reply

    Te rog scrie un mail catre office@pompedecaldura.eu cu mentiunile si atele tale de contact! Te vom contacta dupa ce primim mail-ul! Multumesc

Sergiu 02/12/2019 la 19:45 Reply

Se poate realiza o casa pasiva cu piscina (sauna, jacuzzi) la subsol, cu p+2+M( suprafata construita la sol de 100 mp utili × s p 2 m)in care sa se poata folosi acest sistem de ventilatie cu recuperator de caldura, pe un teren din Bucuresti de 14 deschidere pe 27? Cu orientare relativă nord-sud? Poate îmi puteti arata ceva similar ce a mai fost construit de altcineva. Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.