Bloc întreg de vânzare pe bulevardul Unirii

Bulevardul Unirii este una dintre cele mai râvnite zone ale Bucureștiului, datorită poziționării sale. Este zona centrală din care poți ajunge oriunde vrei tu cu minimum de efort, pentru că de aici ai linii de autobuz, tramvai și metrou care te duc în orice parte a orașului.
Pe lângă poziționare și avantajul transportului în comun, zona arată foarte bine, este foarte îngrijită și din aceste motive, oamenii caută să se mute în această zonă.

Astăzi vă prezint un bloc întreg de vânzare cu 14 apartamente, cu locuri de parcare, spații de depozitare incluse și chiar un spațiu comercial la parter. Spațiul comercial are 55 mp, ceea ce e perfect pentru afacerea ta. Clădirea a fost finalizată acum un an și are în componența sa chiar și un adăpost, creat special pentru locuitorii din această clădire. Pe fiecare etaj există câte 3 apartamente, iar ele sunt diferite ca structură și compartimentare.

Chiar dacă vorbim de o zonă intens circulată, nu trebuie să îți faci griji din cauza zgomotului. Blocul este bine izolat și, odată ce închizi ferestrele, nu se mai aude nimic din exterior.

Apartamentele au prețuri cuprinse între 125.000 și 200.000 de euro. Dacă ești curios să vezi cum arată toată clădirea și interiorul apartamentelor, urmărește videoclipul integral de pe canalul nostru de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.